روش کاشت در گلخانه - قارچ کش بیولوژیک - قارچ کش زیستی - کود ارگانیک - کود زیستی - ٠٩١٢٨٣٨١٨۴٢ - ۰۲۱۹۱۳۰۷۸۰۸ - ۰۲۱۹۱۳۰۷۸۱۸

ما در این مطلب به مبحث روش کاشت در گلخانه می پردازیم. جهت اطلاع از محصولاتی مانند کود کشاورزی، قارچ کش بیولوژیک، کود بیولوژیک، کود زیستی، قارچ کش زیستی، کود زیستی و آفت کش بیولوژیک، کود ارگانیک، کشاورزی ارگانیک و گلخانه با رویان تیسان تماس بگیرید.

روش کاشت گلخانه

محصولات گلخانه ای:

گلخانه یکی از راه های جدید برای مبارزه در برابر سرما، گرما و کم آبی می باشد و در اکثر کشور های قطبی یا کشور های استوایی که دارای آب و هوای سرد یا گرم هستند و یا با مشکل کم آبی رو به رو هستند، بنای کردن گلخانه می تواند بهترین انتخاب برای تولید میوه و سبزیجات در این مناطق باشد.

البته سال های زیادی است که در کشور های اروپایی و غربی مصرف میوه گلخانه ای رواج دارد. چون میوه های گلخانه ای بهتر از میوه های زمین زراعی اند به دلیل اینکه سالم تر و طبیعی تر هستند و برای رشد آنها از هیچ کود یا سم شیمیایی استفاده نمی شود. در حالی که میوه های زمین زراعی سریعا آفت می گیرند و در برابر نور مستقیم آفتاب، گرما و سرمای خیلی زیاد دچار سرمازدگی یا گرمازدگی می شوند. باید بدانید که تابش نور خورشید به طور مستقیم باعث خشک شدن گیاه می شود، ولی در فضای گلخانه به خاطر سفارشی بودن تنظیمات هیتر گلخانه که به عنوان فراهم کننده گرمایش در گلخانه میباشد این اتفاق کمتر شده و میتوان در صورت نیاز از سیستم گرمایشی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: استفاده از باکتری باسیلوس در کشاورزی

مزایای گلخانه نسبت به زمین کشاورزی:

برخی از مزیت هایی که می توان برای گلخانه ها نام برد شامل موارد زیر می شود:

  • اندازه تولید محصول در واحد سطح زیاد میشود، یعنی اگر شما در فضای آزادتری می توانستید یک کیلو توت فرنگی در هر متر برداشت کنید در گلخانه امکان برداشت ۱۰ کیلو توت فرنگی در هر متر خواهید داشت.
  • گرمای بیش اندازه تابستان یا سرمای زیاد زمستان روی محصولات تاثیری ندارد، با مصرف فن های خنک کننده و نایلون uv دار در فصل تابستان می توان محصولات را از گرمای زیاد و در فصل زمستان به کمک استفاده از هیتر های مخصوص گلخانه می توان تولیدات خود را از سرمای زمستان نجات داد،
  • تولید محصول در منطقه های بسیار گرم یا بسیار سرد امکان پذیر است، همنطور با تولید میوه و صیفی جات در خارج از فصل می توان فروش خود را تضمین کرد چرا که محصول های گلخانه ای به دلیل سالم و تازه بودن همیشه مشتری دارد.
  • در شیوه آبیاری قطره ای می توان بهترین استفاده را از منبع های آبی برد و در مصرف آب نهایت صرفه جویی را کرد.
  • میتوان محصول را در مکان هایی که خاک حاصلخیز وجود ندارد به روش هیدروپونیک (ریشه شناور در آب) کشت کرد.

    هیتر سرامیکی چیست و چه کارایی دارد؟

  • میتوان محصول را به صورت دائمی و چهار فصل یه دلیل شخصی سازی دما و رطوبت تولید کرد.
  • امکان برداشت چند دفعه ای یک محصول (برای مثال: دو بار در سال میتوان گوجه فرنگی برداشت کرد.)

روش کاشت در گلخانه - قارچ کش بیولوژیک - قارچ کش زیستی - کود ارگانیک - کود زیستی - ٠٩١٢٨٣٨١٨۴٢ - ۰۲۱۹۱۳۰۷۸۰۸ - ۰۲۱۹۱۳۰۷۸۱۸

محصول های قابل کشت در گلخانه:

کشت ترکیبی خیار و گوجه فرنگی:

قطعا نخستین و بهترین گزینه برای کاشت محصولات گلخانه ای خیار و گوجه خواهد بود، چون هم در چهار فصل سال فروش دارد و هم در خیلی از غذا ها و سالاد ها کارایی دارد و از همه مهمتر اینکه میتواند چند بار در سال محصول دهد، برای مثال با کاشتن یک دفعه بذر خیار یا گوجه دو الی سه بار می توان از آنها برداشت کرد. بعضی اوقات در هر هکتار حدود ۶۰۰ تن خیار یا گوجه می توان در سال برداشت کرد و اندازه آفت و بیماری ها هم به صفر خواهد رسید. شما می توانید خیار یا فقط گوجه نیز بکارید.

روش کاشت در گلخانه - قارچ کش بیولوژیک - قارچ کش زیستی - کود ارگانیک - کود زیستی - ٠٩١٢٨٣٨١٨۴٢ - ۰۲۱۹۱۳۰۷۸۰۸ - ۰۲۱۹۱۳۰۷۸۱۸

بیشتر بخوانید: انواع سم آفت کش و کاربردهای آن

کشت فلفل دلمه ای:

فلفل دلمه ای هم یکی از پر کاربردترین سبزی ها و از پر فروش ترین محصول های گلخانه ای می باشد که در اغلب خانه ها و رستوران ها استفاده می شود. فلفل دلمه معمولا در سه رنگ سبز، قرمز و زرد و نارنجی وجود دارد و برای کاشت فلفل دلمه اکثرا از نشاء آن استفاده می کنند چون بذر این سبزی شش هفته بعد از کاشت جوانه میزند. اغلب بذر آن را در فروردین ماه کاشته و در وسط تابستان یعنی مرداد ماه برداشت محصول میکنند. به دلیل گلخاانه ای بودن این سبزی میتوان آن را اوایل تابستان کاشت و در وسط پاییز برداشت کرد. معمولا هر هکتار ۴۶۰ تن فلفل به ما می دهد و همچنین آلودگی و بیماری ها به صفر خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: آفت‌ کش‌ ها و قارچ‌ کش‌ های بیولوژیکی

کشت گلخانه ای زعفران:

طی تحقیقات به عمل آمده، زعفران هم می تواند در گلخانه پرورش یابد و به دو صورت آب کشت (هیدروپونیک) و هوا کشت انجام می شود، در روش هیدروپونیک هم مصرف آب کمتر میشود و میزان محصول تا سه برابر زیاد میشود. اغلب برای کاشت زعفران از پیازش استفاده می کنند، یعنی در خرداد ماه که اولین محصول برداشت می شود، پیاز آن را از خاک در آورده و در محیطی خنک و دور از آلودگی قرار می دهند.

کشت گلخانه ای توت فرنگی:

توت فرنگی همانند زعفران به دو روش آب کشت و هوا کشت پرورش می یابد، یعنی ریشه شناور در اب یا در خاک پرورش داده می شود. برای کاشت توت فرنگی از دو روش استفاد می کنند. شیوه اول کاشت نشاء و روش دوم کاشت بذر توت فرنگی می باشد. معمولا قیمت نشاء ها بیشتر از بذر ها هستند اما شما با کاشت نشاء در زمان و مصرف آب صرفه جویی خواهید کرد.

جهت اطلاع از محصولاتی مانند کود کشاورزی ، قارچ کش بیولوژیک ، کود بیولوژیک ، قارچ کش زیستی ، کود زیستی ، کود ارگانیک ، کشاورزی ارگانیک و گلخانه با رویان تیسان تماس بگیرید.

آدرس: دفتر مرکزی: کرج، سه راه دانشکده، پارک علم و فناوری پردیس کشاورزی دانشگاه تهران
Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *